Vill du göra skillnad i sommar? Ge bort rörelsegläjde i sommarpresent:

18 smarta rörelser - stärk din hjärna, må bra och nå dina mål: Skolan - Jobbet - Idrotten.

Hjärnhälsa. Arbetsglädje. Självledarskap. Energi- och resultatsmart.

18 smarta rörelser - stärk din hjärna, må bra och nå dina mål: Skola, Idrott, Jobb 18 smarta rörelser - stärk din hjärna, må bra och nå dina mål: Skola, Idrott, Jobb

Hur skulle det vara om du enkelt och kraftfullt kunde ...:
... bli ännu smartare?
... vara friskare?
... känna dig starkare?
... känna ökad arbetsglädje?
... stärka ditt självledarskap?
... leva, jobba och utvecklas energi- och resultatsmart?


Det är fullt möjligt, i alla fall enligt modern hjärnforskning. Enligt senaste rönen är forskarna äntligen överens, hjärnan är det organ som påverkas mest om/när vi (inte) rör oss.

Med tanke på dagens stillasittande livsstil är det kanske inte så konstigt att allt fler barn och vuxna drabbas av övervikt, fysisk och psykisk ohälsa?
 
I sin bok ”18 smarta rörelser – stärk din hjärna, må bra och nå dina mål” (Andra upplagan) delar Torgny Steen och Inger Knutsson med sig av sina djupa kunskaper, konkreta tips och direkt användbara verktyg som inspirerar, aktiverar och lotsar dig, barnen och hjälper dig:

  • Öka arbetsglädjen och gemenskapen
  • Hantera stress, press och utbrändhet
  • Stärka självledarskapet
  • Jobba, leva och utvecklas energi- och resultatsmart
  • Öka fysiska och psykiska välbefinnandet
  • Förbättra koncentration, inlärning och uthållighet
  • Underlätta läsa, räkna och skriva – hemma, i skolan och på jobbet.

Enklast beställer du boken genom att välja något alternativ här bredvid.
Många förstärker och fördjupar effekten genom att boka Torgnys inspirerande aktivitetstföreläsning och workshop "Smartare rörelse - starkare hjärna".

Vill du veta mer? Ring 0707-170 595 alternativt mejla till Tjohoo@torgnysteen.com så får du veta mer.

Sagt om boken och aktivitetsföreläsningar ...:

"Boken var väldigt uppskattad och tog fort slut. Jag beställer därför ytterligare 20 ex av den. Ha en fortsatt bra sommar."
Håkan Askelöf, Nacka Energi AB

"Har nu gjort de 6 första övningarna med 2 kompisar, 5 och 6 år. Vi har skrattat och energin flödar. Tack Torgny Steen för att du delat med dej av det här verktyget."
Ewa Näslund, CHR Agent Sturebadet Health


"Hej Torgny!
Jag vill köpa 50 ex av boken ... Boken är tänkt att bli en sommarpresent till personalen."
Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


"Har en 16 årig kille/elev som jag har berättat för om boken och föreslagit att han skulle testa liggande 8:an eftersom han uttryckte frustration över att han inte kommer så bra ihåg ord och uttryck gällande SO:n. Först "spydde" han lite på mig, tyckte jag var lite töntig att komma med sådana förslag. "Jag är skeptisk …", var ett av hans svar.
Efter att ha testat liggande 8:an och läst lite ur min bok vill han nu gärna ha den med sig till Uppsala där han går i skolan för att lära mer och prova fler övningar ur boken.
Som du förstår behöver jag nu lite fler böcker för att kunna fortsätta bidra ” 
Carmen Eshagi, Bålsta


"... en rolig, intressant, inspirerande,energi givande, tankeväckande, matnyttig, ... föreläsning/ workshop. Det och boken blev ett bra startskott för vår skolas satsning på mer fysisk aktivitet i skolan varje dag, inte bara på raster och idrottslektioner utan under hela skoldagen. Tack!"
Lilleba Hansson, Idrottslärare, Stockholm

”För flera år sedan fick jag diagnosen Social fobi ... ödets ironi, tillsammans med min hustru Agneta driver jag Trosa Stadshotell, vilket innebär mängder av sociala kontakter ... svårt att konkret beskriva vad som hänt men jag märkte snart, till och med mycket snart, att de tidigare situationerna nu gick att genomleva utan större problem ... gå på bio, genomföra flygningar, lättare komma ihåg texten i en bok eller ett föredrag känns underbart. Njutbara ting som nu är just njutbara, fria från oro och motstånd.”
Anders Scharp, Trosa


"Väldigt bra bok med fantastiska rörelser! Min son knäckte läskoden när han börjat med dessa rörelser och fick en enorm vilja att vilja lära."
Linda Persson

"Tack för boken som visade sig väl motsvara förväntningarna. Hade nytta av den redan i morse då jag gjorde övningar tillsammans med barnbarn som diagnostiserats med ADHD. Avlämning i skolan betydligt mer avslappnad än tidigare.” 
Göran Tegö

Säker betalning via Payson, välj själv hur du vill betala:
  • Kort
  • Direkt via bank
  • Faktura
Välkommen,
Torgny Steen,
författare

Har du en egen idé? Kontakta oss direkt här: