Lust, rörelse och ledarskap - för människor och företag leva, jobba och utvecklas energi- och resultatsmart:

Move. Live. Love.

Arbetsglädje. Hjärnspänst. Självledarskap. Självkänsla.

Torgny Steen - inspirerar, aktiverar och lotsar till självledarskap. Torgny Steen - inspirerar, aktiverar och lotsar till självledarskap.

Dags att återskapa förståelsen för vårt behov av fysisk och mental rörelse
V
em vill inte bli smartare, friskare, mindre stressad, minnsestarkare få stärkt självledarskap och kompetens att kunna jobba, leva och utvecklas energi- och resultatsmart?

De senaste 30 åren har hjärnforskningen visar tydligt att det är fullt möjligt. Om du rör dig smartare fysiskt och mentalt.

Egentligen är det inget nytt. Redan Hippocrates (460-357 f.Kr.) förstod den avgörande betydelsen av fysisk aktivitet för vår fysiska och mentala hälsa när han sa "Walking is man's best medicine".  

Den som slutar röra sig slutar utvecklas
Alla vet att rörelse är grunden till all utveckling. Ändå talar alla studier sitt tydliga språk; vi sitter mer still än någonsin förr. Särskilt här i Sverige där vi sitter mest still i hela Europa, cirka 60 procent av vår vakna tid.
Stillasittandet gör så att muskler, skelett, hjärt- och kärlsystem slutar utvecklas, till och med avvecklas.
Ändå är hjärnan det organ som påverkas mest när vi (inte) rör oss; nästan alla våra kognitiva förmågor påverkas negativt när vi slutar röra oss enligt modern hjärnforskning.
 

Move.Live.Love. - föreläsningar, workshops och ledarskaps-LOTS som ...:

 • Höjer arbetsglädjen
 • Stärker hjärnspänsten
 • Ökar kreativiteten
 • Skärper minnet
 • Minskar stress, press och utbrändhet
 • Utvecklar självledarskapet och stärker självkänslan
 • Förbättra din psykiska hälsa
 • Hjälper dig leva, jobba och utvecklas energi- och resultatsmart
 • Må och prestera bra - samtidigt

På ett personligt och varmt sätt delar Torgny med sig av sin gedigna kunskap, den egna rörelseresan och konkreta exempel på rörelser kopplat till måluppfyllelse.

Allt i f
öreläsningar, workshops och kurser som inspirerar, aktiverar och lotsar människor och organisationer till starkare hjärna, arbetsglädje, självledarskap och kompetens att leva energi- och resultatsmart. Dessutom ett system som hjälper till att komma igång och nå den önskade utvecklingen.

Torgny Steen - ledarskapslots. Torgny Steen - ledarskapslots.

Räddade ett av sina barn - hoppade av ledande position i medieindustrin:
T
orgny är sälj-, projekt- och företags-ledaren i medie-, mötes- och upplevelseindustrin (Aftonbladet.se, IDG Sweden, Riksmedia, Sydsvenskan.se etc) som med hjälp av neuromotorisk träning (Långsamma rörelser) lyckades rädda ett av sina fyra barn från utanförskap i lärande och skolan. Rörelserna hade Torgny tidigare använt själv och för att hjälpa näringslivsledare och idrottare hantera stress, press och utbrändhet.

Det här blev Torgnys "Call to action" och han bytte snabbt inriktning för att istället inspirera, aktivera och lotsa människor och företag till energi- och resultatsmart affärsutveckling. Bland annat genom att föreläsa om rörelsers betydelse, evolutionen och modern neurovetenskap samt egna och personliga erfarenheter av stress, press och prestationer. 

Blev författare till bok om rörelser och hjärnan
Torgny har tillsammans med specialläraren Inger Knutsson skrivit boken ”18 smarta rörelser – stärk din hjärna, må bra och nå dina mål: skolan, jobbet, idrotten”. Han är certifierad FaR*-ledare, har deltagit i Born to Run-kurser och är MovNat Certified Trainer.
*Far: Fysisk aktivitet på recept.

Ladda hem inbjudan föreläsning/ workshop här:

Några röster om föreläsningarna ...:

 • ”Torgny Steen är en engagerande och ungdomlig föreläsare som tar tag i ett av vår tids största problem, nämligen allt stillasittande på kontor och framför datorer och surfplattor. Med stor inlevelse berättar Torgny hur man kan göra för att få in lite mer rörelse och motion i vår vardag. Han ger goda knep och är trevlig att lyssna på. Torgny berättar anekdoter från sitt eget liv och det är lätt att dra paralleller till sig själv. Huvudsyftet med föreläsningarna är mycket positivt, nämligen att ens kropp och själ ska må så bra som möjligt.
  I slutänden handlar Torgnys föreläsning om en livsfilosofi och hur man blir lyckligare som människa."
  Stefan Sjögren, Länsstyrelsen Sörmland
 • ”Särskilt tack till Torgny Steen som är en otrolig inspiratör och glädje-spridare som med stort engagemang hjälpt och stöttat oss.”
  Erica och Staffan Tybelius, Åda Krog
 • "Jag kan varmt rekommendera att gå och lyssna på Torgny Steen. Själv har jag haft äran att ha honom som chef och han är en sann inspiratör. Han har utmanat mig på ett sätt som jag inte förstod just då, men som jag nu känner har vuxit från frö till att bli växt. Världens bästa chef, kollega och inspiratör!"
  Caroline Ottosson,  Schneider
 • "Tack för att du kom till oss och spred många bra tankar!! Det var en fin variation av teori och praktik. Jag och många med mig var nöjda och glada för att vi fick möjlighet att lyssna på dig. Jag ska varmt rekommendera din föreläsning!"
  Annica Olsson Westerlind, Rektor, Skanörs skola, Vellinge
 • "… redan efter en timme visste jag att det här kunde förändra mitt liv!”
  Student, IHM Business College, Malmö
 • "Du inspirerar och väcker tankar i mig som får mig att tänka; vilken väg vågar jag ta ...?"
  Deltagare, öppen föreläsning
 • "Personligen hade jag gärna suttit tre timmar ...”
  Deltagare, öppen föreläsning
 • ”Ett tag sen jag hade så roligt, var så fokuserad och fick så bra ”nycklar” att använda/påminnas om. Redan igår kväll tog jag tag i 90 dagars utmaningen ...”
  Deltagare, öppen föreläsning
 • "... bra var att du berätta om dig, ditt liv och de saker du har varit med om vilket gjorde det äkta och lätt att ta till sig och se att även jag skulle kunna.”
  Deltagare, öppen föreläsning

Beställ inbjudan? Boka egen föreläsning? Ring 0707-170 595, eller använd formuläret nedan: