Oändligt stort tack till alla som deltog i 7-minutersutmaningen för psykisk hälsa och köpte böcker v 43. Ni är våra hjältar!

18 smarta rörelser - stärk din hjärna, må bra och nå dina mål: Skolan - Jobbet - Idrotten.

Hjärnhälsa. Arbetsglädje. Självledarskap. Energi- och resultatsmart.

18 smarta rörelser - stärk din hjärna, må bra och nå dina mål: Skola, Idrott, Jobb 18 smarta rörelser - stärk din hjärna, må bra och nå dina mål: Skola, Idrott, Jobb

Handen på hjärtat, vill inte du också ...:
... bli ännu smartare?
... vara friskare?
... känna dig starkare?
... känna ökad arbetsglädje?
... stärka ditt självledarskap?
... få tillgång till kompetens som gör att du kan leva, jobba och utvecklas energi- och resultatsmart?


Då har du kommit helt rätt. Modern hjärnforskning visar nämligen att det där fullt möjligt om du rör dig smartare.

Enligt senaste rönen är forskarna överens om att hjärnan är det organ som påverkas mest om och när vi (inte) rör oss.

Med dagens stillasittande livsstil är det kanske inte så konstigt att allt fler barn och vuxna drabbas av övervikt, fysisk och psykisk ohälsa?
 
Med boken ”18 smarta rörelser – stärk din hjärna, må bra och nå dina mål” delar Torgny Steen och Inger Knutsson med sig av sina djupa kunskaper, konkreta tips och direkt användbara verktyg och smartar rörelser för att inspirera, aktivera och lotsa dig och dina medarbetare till att:

  • Öka arbetsglädjen och gemenskapen
  • Hantera stress, press och utbrändhet
  • Stärka självledarskapet
  • Jobba, leva och utvecklas energi- och resultatsmart
  • Öka fysiska och psykiska välbefinnandet
  • Förbättra koncentration, inlärning och uthållighet
  • Underlätta läsa, räkna och skriva – hemma, i skolan och på jobbet.

För att förstärka, fördjupa och uppleva budskapet är det vanligt att företag, kommuner och skolor bokar Torgnys aktivitetstföreläsning och workshop "Smartare rörelse - starkare hjärna".

Vill du veta mer? Ring 0707-170 595 alternativt mejla till Tjohoo@torgnysteen.com så får du veta mer.

Sagt om ...:
"... en rolig, intressant, inspirerande,energi givande, tankeväckande, matnyttig, ... föreläsning/ workshop. Det blev ett bra startskott för vår skolas satsning på mer fysisk aktivitet i skolan varje dag, inte bara på raster och idrottslektioner utan under hela skoldagen. Tack!"
Lilleba Hansson, Idrottslärare, Stockholm

”För flera år sedan fick jag diagnosen Social fobi ... ödets ironi, tillsammans med min hustru Agneta driver jag Trosa Stadshotell, vilket innebär mängder av sociala kontakter ... svårt att konkret beskriva vad som hänt men jag märkte snart, till och med mycket snart, att de tidigare situationerna nu gick att genomleva utan större problem ... gå på bio, genomföra flygningar, lättare komma ihåg texten i en bok eller ett föredrag känns underbart. Njutbara ting som nu är just njutbara, fria från oro och motstånd.”
Anders Scharp, Trosa


"Boken var väldigt uppskattad och tog fort slut. Jag beställer därför ytterligare 20 ex av den. Ha en fortsatt bra sommar."
Håkan Askelöf, Nacka Energi AB

"Väldigt bra bok med fantastiska rörelser! Min son knäckte läskoden när han börjat med dessa rörelser och fick en enorm vilja att vilja lära."
Linda Persson

"Tack för boken som visade sig väl motsvara förväntningarna. Hade nytta av den redan i morse då jag gjorde övningar tillsammans med barnbarn som diagnostiserats med ADHD. Avlämning i skolan betydligt mer avslappnad än tidigare.” 
Göran Tegö

"Hej Torgny!
Jag vill köpa 50 ex av boken ... Boken är tänkt att bli en sommarpresent till personalen."
Håkan Askelöf, Nacka Energi AB

Kontakta oss här: