Rörelse är liv och utveckling.

Vårt motto är Move. Live. Love.
Vi inspirerar, aktiverar och lotsar människor och organisationer till hjärnhälsa, arbetsglädje, självledarskap och kompetens att jobba, leva och utvecklas energi- och resultatsmart. 
Vägen vi valt är fysisk och mental rörelse.

Torgny Steen - Föreläsare, Författare, Affärs- och Livs-LOTS. Torgny Steen - Föreläsare, Författare, Affärs- och Livs-LOTS.

OM TORGNY:
Jag har satt människor i rörelse sedan jag var liten och klättrade från spjälsängen upp i ett öppet köksfönster på fjärde våningen för att vinka till mamma nere på gatan. Det tog en stund innan pappa, som vinkade i fönstret i rummet bredvid, förstod mammas gestikulerande och lyckades smyga fram till köksfönstret och rädda mig.

Så har det fortsatt i näringslivet där jag främst arbetat med sälj-, projekt- och företagsledning inom IT- och medieindustrin. Utveckling av nya intäkts- och affärsområden i befintliga organisationer, förändrings- och utvecklingsarbete som utmanat människor till mental rörelse på olika sätt.

Hösten 2009 behövde ett av våra fyra barn räddas från utanförskap i undervisningen. Vi hade tidigare erfarenheter av kraften i rörelser efter att ha jobbat med idrottare och ledare i näringslivet som behövde hantera stress, press och prestationer. Vad skulle hända om vi provade liknande rörelser på vår son?

Tack och lov fungerade det vilket blev både hans och vår räddning.

Vilket resulterade i att jag hoppade av den trygga välbetalda ledarollen i medieindustrin för att kunna hjälpa andra barn och föräldrar. Bland mycket annat startade vi 
CreativeChildren:Camp® och skrev succéboken "18 smarta rörelser - må bra och nå dina mål: Skolan - Idrotten - Jobbet". Nyligen utgiven i andra upplagan.

I grunden är jag mer kreatör än administratör, även om jag alltid jobbet mest med det senare. Har haft flera spännande interimsuppdrag, bland annat som affärsutvecklare inom digitala medier, försäljningschef inom digitala medier och verksamhetschef för en golf- och hotellanläggning.

Idag vill jag på alla möjliga sätt inspirera, aktivera och lotsa människor och organsiationer till smartare fysisk och mental rörelse för ökad hjärnhälsa, arbetsglädje, självledarskap med kraft att leva, jobba och utvecklas energi- och resultatsmart.

Hur kan jag hjälpa dig och din organisationen?

Torgny Steen
0707-170 595
torgny@torgnysteen.com

Torgny Steen Research AB.
Box 21
619 21 Trosa
+46 (0)707 170 595
Torgny@torgnysteen.com

 

E4 till Vagnhärad, ta av mot Trosa och följ vägen till centrum. Tåg till Vagnhärad, buss till Trosa Centrum. Trosabussen från Liljeholmen till Trosa Centrum.

Kontakta oss här:

SAGT OM TORGNY:
”Särskilt tack till Torgny Steen som är en otrolig inspiratör och glädje-spridare som med stort engagemang hjälpt och stöttat oss.”

”… redan efter en timme visste jag att det här kunde förändra mitt liv!”

"Personligen hade jag gärna suttit tre timmar ...”


"Du inspirerar och väcker tankar i mig som får mig att tänka; vilken väg vågar jag ta?"

”Ett tag sen jag hade så roligt, var så fokuserad och fick så bra ”nycklar” att använda/påminnas om. Redan igår kväll tog jag tag i 90 dagars utmaningen ...”

"Du kan motivera andra människor till att uppnå saker som de trodde var omöjliga, precis som med mig!"

"... bra var att du berätta om dig, ditt liv och de saker du har varit med om vilket gjorde det äkta och lätt att ta till sig och se att även jag skulle kunna.”

”… din föreläsning landade väl - både hos elever och personal på skolan. Inspirerande & aktiverande!”

”Tack för att du förgyllde vår fredagslunch. Det var lika härligt att lyssna på dig denna gång!”