Julerbjudande till dig som redan köpt vår bok - gör någon glad genom att ge bort rörelser i jul för bara 150 kr (Du sparar 50 kr):

18 smarta rörelser - stärk din hjärna, må bra och nå dina mål

Koncentration. Minne. Stresshantering. Lärande. Självledarskap.

18 smarta rörelser - stärk din hjärna, må bra och nå dina mål: Skola, Idrott, Jobb 18 smarta rörelser - stärk din hjärna, må bra och nå dina mål: Skola, Idrott, Jobb

Hur skulle det vara om du fanns ett "piller" som enkelt och kraftfullt ...:
... ökade koncentrationen?
... minskade stressen?
... förbättrade sömnen?
... underlättade inlärningen?
... ökade arbetsglädjen?
... stärkte självledarskapet?
... hjälper dig må bra, leva, jobba och utvecklas smartare.

Samtidigt?

Ett sådant "piller" finns. Modern hjärnforskning visar nämligen att hjärnan är det organ som har mest nytta av att vi rör oss, är fysiskt aktiva.

Forksningen visar också att dagens stillasittande livsstil är lika skadlig för vår fysiska och psykiska hälsa som att röka. Kanske inte så konstigt att allt fler barn och vuxna drabbas av övervikt, fysisk och psykisk ohälsa?
 
Med boken ”18 smarta rörelser – stärk din hjärna, må bra och nå dina mål” delar Torgny Steen och Inger Knutsson med sig av över 40 års beprövad erfarenhet, kunskaper, konkreta och direkt användbara tips och smarta rörelser för att inspirera, aktivera och lotsa dig, dina familj och dina medarbetare till fysisk aktivitet som hjälper er:

 • Hantera stress, press och utbrändhet
 • Öka det psykiska och psykiska välbefinnandet
 • Förbättra koncentration, minne och inlärning
 • Stärka självledarskapet
 • Underlätta att läsa, räkna och skriva – hemma, i skolan och på jobbet.
 

Vill du veta mer? Ring 0707-170 595 alternativt mejla till Tjohoo@torgnysteen.com så får du veta mer.

Sagt om boken (Andra upplagan) ...:
"Väldigt bra bok med fantastiska rörelser! Min son knäckte läskoden när han börjat med dessa rörelser och fick en enorm vilja att vilja lära."
Linda Persson

"Har nu gjort de 6 första övningarna med 2 kompisar, 5 och 6 år. Vi har skrattat och energin flödar. Tack Torgny Steen för att du delat med dej av det här verktyget."
Ewa Näslund, CHR Agent Sturebadet Health

"... en rolig, intressant,inspirerande,energi givande, tankeväckande, matnyttig, ... föreläsning/ workshop. Det blev ett bra startskott för vår skolas satsning på mer fysisk aktivitet i skolan varje dag, inte bara på raster och idrottslektioner utan under hela skoldagen. Tack!"
Lilleba Hansson, Idrottslärare, Stockholm

"Hej igen Torgny!
Boken var väldigt uppskattad och tog fort slut. Jag beställer därför ytterligare 20 ex av den. Ha en fortsatt bra sommar."
Håkan Askelöf, Nacka Energi AB

"Hej Torgny! Tack för boken som visade sig väl motsvara förväntningarna. Hade nytta av den redan i morse då jag gjorde övningar tillsammans med barnbarn som diagnostiserats med ADHD. Avlämning i skolan betydligt mer avslappnad än tidigare.” 
Göran Tegö

"Hej Torgny!
Jag vill köpa 50 ex av boken ... Boken är tänkt att bli en sommarpresent till personalen."
Håkan Askelöf, Nacka Energi AB

Kontakta oss här:

Sagt om föreläsningar ...:

 • "Det finns en mening med att du kom istället för Dr Anders Hansen, det här var precis vad vi behöver ... Stort, stort TACK! Responsen är otroligt positiv och många berättar att de istället för soffan gett sig ut på promenad efter din föreläsning"
  Christel Lundström, Svenska Finlands Skolidrottsförbund
 • ”Du är som den där professorn ... Hans Rosling ... du gör torr tråkig fakta begriplig, personlig och rolig. Du inspirerar till fysisk  och psykisk aktivitet. Fortsätt så här så står du snart på Cirkus i Stockolm."
  Sagt efter Kunskapsdagarna,
  Scandic Hotell SKogshöjd, Södertälje
 • "Tack bästa Torgny Steen för din närvaro, passion och sätt att beröra på så kort tid. Det är en konst. Tack för alla ”AHA” upplevelser och fantastiskt roliga rörelser, börjat redan idag med ”Tumme-pekfinger” träningen, så kul! Som representant för styrelsen så kan jag stolt säga att vi är väldigt nöjda med din insats. Tusen tack för en underbar föreläsning ”Varför finns inte Isbjörnar på Skansen”.
  Caxton Njuki, styrelseledamot
 • "Igår hade våra tränare förmånen att inspireras av Torgny Steen - Move. Live. Love som pratade om smarta rörelser som aktiverar både kropp och hjärna. Fysisk aktivitet och rörelse som bl.a. kan hjälpa oss öka arbetsglädjen och gemenskapen, hantera stress, press och utbrändhet, stärka självledarskapet och öka fysiska och psykiska välbefinnandet.
  Torgny pratade mycket om vikten av att röra på oss ofta och få in korta pauser i stillasittandet."
  Balancetraining i Stockholm
 • ”Ett tag sen jag hade så roligt, var så fokuserad och fick så bra ”nycklar” att använda/påminnas om. Redan igår kväll tog jag tag i 90 dagars utmaningen ...”
  Deltagare, öppen föreläsning