18 smarta rörelser - stärk din hjärna, må bra och nå dina mål + föreläsning/WorkShop 19 500 kr (Ord: 29 500 kr)

Rea:
19 500 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:
Finns i lager
ARBETSGLÄDJEPAKETETET:
FÖRELÄSNING OCH BÖCKER 19 500 KR (ORD 29 500 KR)


Erbjudande till moderna organisationer som tar Corporate Health Responsibility (AFS2015:4) genom att inspirera, aktivera och lotsa medarbetarna till att leva, jobba och utvecklas energi- och resultatsmart för att bli ännu ...:

 
  • ... smartare
  • ... friskare
  • ... starkare
  • ... bättre på att hantera stress
  • ... mer kreativa
  • ... gladare på jobbet
  • ... starkare och medvetna i sitt självledarskap

Erbjudandet gäller dig som beställer 20 böcker inklusive inspirations- och aktivitetsworkshop "Smartare rörelse - starkare hjärna" till det specialpriset 19 500 kronor (Isf: 29 500 kronor). Moms tillkommer.

Välj "faktura" som betalningssätt för faktura direkt till företaget.


Föreläsningen genomförs i första hand en valfri torsdag inom två (2) månader från bestälningsdatum. Böckerna levereras i samband med föreläsningen (Om tidigare kan frakt tillkomma). 

Om boken:
"Boken var väldigt uppskattad och tog fort slut. Jag beställer därför ytterligare 20 ex av den. Ha en fortsatt bra sommar."
Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


"Jag var tvungen att lämna kvar min bok på förra arbetsplatsen så nu behöver jag
beställa två till min nya arbetsplats."
Christine Helander


”För flera år sedan fick jag diagnosen Social fobi ... ödets ironi, tillsammans med min hustru Agneta driver jag Trosa Stadshotell, vilket innebär mängder av sociala kontakter ... svårt att konkret beskriva vad som hänt men jag märkte snart, till och med mycket snart, att de tidigare situationerna nu gick att genomleva utan större problem ... gå på bio, genomföra flygningar, lättare komma ihåg texten i en bok eller ett föredrag känns underbart. Njutbara ting som nu är just njutbara, fria från oro och motstånd.”
Anders Scharp, Hotelldirektör Trosa Stadshotell & Spa


”Det är vi som tackar för din sprudlande och starka energi som du spred till mig och mina kollegor. Du är en fantastisk föreläsare, inspratör och person."
Lillebah Hansson, Mariehällsskolan

”Din föreläsning landade väl - både hos elever och personal på skolan. Inspirerande & aktiverande!”
Urban Carlefjord, Nyköpings Enskilda Gymnasium


”Vilken toppendag vi haft med Torgny idag. Jag är så himla glad att du ville komma till vår skola och inspirera all personal inför uppdraget att se till att det blir mer fysisk aktivitet under hela skoldagen. Vilken pangstart vi fick, än en gång ett stort tack.”
Lillebah Hansson, Mariehällsskolan


"Du inspirerar och väcker tankar i mig som får mig att tänka; vilken väg vågar jag ta?”
Deltagare, öppen föreläsning

"Jag vill köpa 50 ex av boken ... Boken är tänkt att bli en sommarpresent till personalen."
Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


"Väldigt bra bok med fantastiska rörelser! Min son knäckte läskoden när han börjat med dessa rörelser och fick en enorm vilja att vilja lära."
Linda Persson


"En lättläst och pedagogiskt disponerad bok med tydliga illustrationer. Jag blir inspirerad och nyfiken när jag läser boken och skulle gärna prova en del av detta i mitt arbete med barn i skolan."
Lektör Marianne Ericsson, BTJ (Häftepos:13102034)