Start året med en rejäl energiboost : Böcker + aktiverande föreläsning/WorkShop för bara 19 500 kr (Ord: 29 500 kr)

Rea:
19 500 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:
Finns i lager
ARBETSGLÄDJEPAKETETET:
FÖRELÄSNING OCH BÖCKER 19 500 KR (ORD 29 500 KR)


Erbjudande till moderna organisationer som vill inspirera, aktivera och lotsa medarbetarna till samarbete och arbetsglädje för energi- och resultatsmart utveckling som ...:
 
  • ... ökar engagemanget
  • ... stärker koncentrationen
  • ... ökar frisknärvaron
  • ... ökar kreativiteten
  • ... ökar självledarskapet
  • ... ökar den organisatoriska, sociala och medicinska hälsan.

Erbjudandet gäller dig som beställer 20 böcker inklusive inspirations- och aktivitetsworkshop "Varför finns det inga isbjörnar på Skansen?" till specialpriset 19 500 kronor (Isf: 29 500 kronor). Moms tillkommer.

Välj "faktura" som betalningssätt för faktura direkt till ditt företag, din skola eller kommun.


Föreläsningen genomförs enligt överenskommelse inom tre (3) månader från bestälningsdatum. Böckerna levereras i samband med föreläsningen eller annan överenskommelse. 

Om boken:
"Boken var väldigt uppskattad och tog fort slut. Jag beställer därför ytterligare 20 ex av den. Ha en fortsatt bra sommar."
Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


"... en rolig, intressant,inspirerande,energi givande, tankeväckande, matnyttig, ... föreläsning/ workshop. Det blev ett bra startskott för vår skolas satsning på mer fysisk aktivitet i skolan varje dag, inte bara på raster och idrottslektioner utan under hela skoldagen.Tack!"
Lilleba Hansson, Idrottslärare, Stockholm


"Jag var tvungen att lämna kvar min bok på förra arbetsplatsen så nu behöver jag
beställa två till min nya arbetsplats."
Christine Helander


"Har nu gjort de 6 första övningarna med 2 kompisar, 5 och 6 år. Vi har skrattat och energin flödar. Tack Torgny Steen för att du delat med dej av det här verktyget."
Ewa Näslund, CHR Agent Sturebadet Health


”För flera år sedan fick jag diagnosen Social fobi ... ödets ironi, tillsammans med min hustru Agneta driver jag Trosa Stadshotell, vilket innebär mängder av sociala kontakter ... svårt att konkret beskriva vad som hänt men jag märkte snart, till och med mycket snart, att de tidigare situationerna nu gick att genomleva utan större problem ... gå på bio, genomföra flygningar, lättare komma ihåg texten i en bok eller ett föredrag känns underbart. Njutbara ting som nu är just njutbara, fria från oro och motstånd.”
Anders Scharp, Hotelldirektör Trosa Stadshotell & Spa


”Det är vi som tackar för din sprudlande och starka energi som du spred till mig och mina kollegor. Du är en fantastisk föreläsare, inspratör och person."
Lillebah Hansson, Mariehällsskolan

”Din föreläsning landade väl - både hos elever och personal på skolan. Inspirerande & aktiverande!”
Urban Carlefjord, Nyköpings Enskilda Gymnasium


”Vilken toppendag vi haft med Torgny idag. Jag är så himla glad att du ville komma till vår skola och inspirera all personal inför uppdraget att se till att det blir mer fysisk aktivitet under hela skoldagen. Vilken pangstart vi fick, än en gång ett stort tack.”
Lillebah Hansson, Mariehällsskolan


"Du inspirerar och väcker tankar i mig som får mig att tänka; vilken väg vågar jag ta?”
Deltagare, öppen föreläsning

"Jag vill köpa 50 ex av boken ... Boken är tänkt att bli en sommarpresent till personalen."
Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


"Väldigt bra bok med fantastiska rörelser! Min son knäckte läskoden när han börjat med dessa rörelser och fick en enorm vilja att vilja lära."
Linda Persson


"En lättläst och pedagogiskt disponerad bok med tydliga illustrationer. Jag blir inspirerad och nyfiken när jag läser boken och skulle gärna prova en del av detta i mitt arbete med barn i skolan."
Lektör Marianne Ericsson, BTJ (Häftepos:13102034)