18 smarta rörelser - stärk din hjärna, må bra och nå dina mål

Pris:
200 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:
Finns i lager
Varmt tack till dig fortsätter att köpa eller för första gången väljer att köpa andra upplagan av vår populära bok "18 smarta rörelser - stärk din hjärna, må bra och nå dina mål". 

Med boken vill vi inspirera, aktivera och losta människor att ...:
  • ... bli smartare
  • ... bli friskare
  • ... bli starkare
  • ... bli kreativare
  • ... stärka sitt minne
  • ... lära sig mer lättare
  • ... att få kraft att leva, jobba och utvecklas samtidigt.

Boken är till för människor i alla åldrar i skolor och företag som vill ha spänstigare hjärna, öka arbetsglädjen, stärka självledarskapet och öka sin kompetens om hur leva, jobba och utvecklas energi- och resultatsmart med hjälp genom ökad fysisk och mental rörelse.

Ge dig själv, barnen och medarbetarna en rejäl energi- och hjärnboost.


Sagt om ...:
"Har nu gjort de 6 första övningarna med 2 kompisar, 5 och 6 år. Vi har skrattat och energin flödar. Tack Torgny Steen för att du delat med dej av det här verktyget."
Ewa Näslund, CHR Agent Sturebadet Health


"... ett bra startskott för vår skolas satsning på mer fysisk aktivitet i skolan varje dag, inte bara på raster och idrottslektioner utan under hela skoldagen.Tack!"
Lilleba Hansson, Idrottslärare, Stockholm

”För flera år sedan fick jag diagnosen Social fobi ... ödets ironi, tillsammans med min hustru Agneta driver jag Trosa Stadshotell, vilket innebär mängder av sociala kontakter ... svårt att konkret beskriva vad som hänt men jag märkte snart, till och med mycket snart, att de tidigare situationerna nu gick att genomleva utan större problem ... gå på bio, genomföra flygningar, lättare komma ihåg texten i en bok eller ett föredrag känns underbart. Njutbara ting som nu är just njutbara, fria från oro och motstånd.”
Anders Scharp, Trosa


"Hej igen Torgny!
Boken var väldigt uppskattad och tog fort slut. Jag beställer därför ytterligare 20 ex av den. Fakturaadress m.m. som förut, se mailet nedan. Ha en fortsatt bra sommar."
Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


"Hej Torgny!
Jag vill köpa 50 ex av boken ... en sommarpresent till personalen."
Vänliga hälsningar, Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


"Hej Torgny! Tack för boken som visade sig väl motsvara förväntningarna. Hade nytta av den redan i morse då jag gjorde övningar tillsammans med barnbarn som diagnostiserats med ADHD. Avlämning i skolan betydligt mer avslappnad än tidigare.” 
Vänliga hälsningar Göran Tegö


"Jag var tvungen att lämna kvar min bok på förra arbetsplatsen så nu behöver jag beställa två till min nya arbetsplats."
Christine Helander

"Väldigt bra bok med fantastiska rörelser! Min son knäckte läskoden när han börjat med dessa rörelser och fick en enorm vilja att vilja lära."
Linda Persson

"En lättläst och pedagogiskt disponerad bok med tydliga illustrationer. Jag blir inspirerad och nyfiken när jag läser boken och skulle gärna prova en del av detta i mitt arbete med barn i skolan." 
Lektör Marianne Ericson, BTJ (Häftepos: 13102034)