18 smarta rörelser - stärk din hjärna, må bra och nå dina mål - två för 298 kronor (Spara 102 kronor)

Rea:
298 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:
Finns i lager
SPORTLOVSERBJUDANDE:
TVÅ (2) BÖCKER FÖR 298 KR (ORD: 400 KR).


Med boken vill vi inspirera, aktivera och losta människor att ...:
  • ... bli smartare
  • ... bli friskare
  • ... bli starkare
  • ... bli kreativare
  • ... stärka sitt minne
  • ... lära sig mer lättare

Boken vänder sig till människor i alla åldrar i skolor och företag som vill ha spänstigare hjärna, öka arbetsglädjen, stärka självledarskapet och öka sin kompetens om hur leva, jobba och utvecklas energi- och resultatsmart med hjälp gemnom ökad fysisk och mental rörelse.

Ge dig själv, barnen och medarbetarna en rejäl energi- och hjärnboost.

Sagt om ...:
"... en rolig, intressant,inspirerande,energi givande, tankeväckande, matnyttig, ... föreläsning/ workshop. Det blev ett bra startskott för vår skolas satsning på mer fysisk aktivitet i skolan varje dag, inte bara på raster och idrottslektioner utan under hela skoldagen.Tack!"
Lilleba Hansson, Idrottslärare, Stockholm

"Hej igen Torgny!
Boken var väldigt uppskattad och tog fort slut. Jag beställer därför ytterligare 20 ex av den. Fakturaadress m.m. som förut, se mailet nedan. Ha en fortsatt bra sommar."
Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


"Hej Torgny!
Jag vill köpa 50 ex av boken för 8 900 kr ex moms ... Boken är tänkt att bli en sommarpresent till personalen."
Vänliga hälsningar, Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


"Hej Torgny! Tack för boken som visade sig väl motsvara förväntningarna. Hade nytta av den redan i morse då jag gjorde övningar tillsammans med barnbarn som diagnostiserats med ADHD. Avlämning i skolan betydligt mer avslappnad än tidigare.” 
Vänliga hälsningar Göran Tegö


"Jag var tvungen att lämna kvar min bok på förra arbetsplatsen så nu behöver jag beställa två till min nya arbetsplats."
Christine Helander

"Väldigt bra bok med fantastiska rörelser! Min son knäckte läskoden när han börjat med dessa rörelser och fick en enorm vilja att vilja lära."
Linda Persson

"En lättläst och pedagogiskt disponerad bok med tydliga illustrationer. Jag blir inspirerad och nyfiken när jag läser boken och skulle gärna prova en del av detta i mitt arbete med barn i skolan." 
Lektör Marianne Ericson, BTJ (Häftepos: 13102034)