18 smarta rörelser - stärk din hjärna, må bra och nå dina mål + föreläsning/WorkShop (Ord: 29 500 kr)

Rea:
17 500 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:
Finns i lager
Just nu har vi ett galet bra erbjudande till moderna organisationer som vill inspirera, aktivera och lotsa sina medarbetare till att leva, jobba och utvecklas energi- och resultatsmart för att bli ännu ...:
 
  • ... smartare
  • ... friskare
  • ... starkare
  • ... bättre på att hantera stress
  • ... mer kreativa
  • ... gladare på jobbet
  • ... starkare och medvetna i sitt självledarskap

Erbjudandet gäller dig som beställ 30 böcker inklusive inspirations- och aktivitetsworkshop "Smartare rörelse - starkare hjärna" till det specialpriset 17 500 kronor (Isf: 29 500 kronor). Moms tillkommer.

Föreläsningen genomförs enligt överenskommelse inom tre månader från bestälningsdatum. Böckerna levereras i samband med föreläsningen (Vill du ha dem tidigare kan frakt tillkomma). 

Om boken:
”För flera år sedan fick jag diagnosen Social fobi ... ödets ironi, tillsammans med min hustru Agneta driver jag Trosa Stadshotell, vilket innebär mängder av sociala kontakter ... svårt att konkret beskriva vad som hänt men jag märkte snart, till och med mycket snart, att de tidigare situationerna nu gick att genomleva utan större problem ... gå på bio, genomföra flygningar, lättare komma ihåg texten i en bok eller ett föredrag känns underbart. Njutbara ting som nu är just njutbara, fria från oro och motstånd.”
Anders Scharp, Trosa


”Det är vi som tackar för din sprudlande och starka energi som du spred till mig och mina kollegor. Du är en fantastisk föreläsare, inspratör och person."

”En rolig, intressant, inspirerande, energigivande, tankeväckande, matnyttig, ... föreläsning/ workshop. Tack!”

”Din föreläsning landade väl - både hos elever och personal på skolan. Inspirerande & aktiverande!”

”Vilken toppendag vi haft med Torgny idag. Jag är så himla glad att du ville komma till vår skola och inspirera all personal inför uppdraget att se till att det blir mer fysisk aktivitet under hela skoldagen. Vilken pangstart vi fick, än en gång ett stort tack.”

"Du inspirerar och väcker tankar i mig som får mig att tänka; vilken väg vågar jag ta?”

"Boken var väldigt uppskattad och tog fort slut. Jag beställer därför ytterligare 20 ex av den. Ha en fortsatt bra sommar."
Håkan Askelöf, Nacka Energi AB

"Jag vill köpa 50 ex av boken för 8 900 kr ex moms ... Boken är tänkt att bli en sommarpresent till personalen."
Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


"Jag var tvungen att lämna kvar min bok på förra arbetsplatsen så nu behöver jag
beställa två till min nya arbetsplats."

Christine Helander

"Väldigt bra bok med fantastiska rörelser! Min son knäckte läskoden när han börjat med dessa rörelser och fick en enorm vilja att vilja lära."
Linda Persson

"Hej Torgny! Tack för boken som visade sig väl motsvara förväntningarna. Hade nytta
av den redan i morse då jag gjorde övningar tillsammans med barnbarn som diagnostiserats med ADHD. Avlämning i skolan betydligt mer avslappnad än tidigare.” 
Vänliga hälsningar Göran Tegö


"En lättläst och pedagogiskt disponerad bok med tydliga illustrationer. Jag blir inspirerad och nyfiken när jag läser boken och skulle gärna prova en del av detta i mitt arbete med barn i skolan." 
Lektör Marianne Ericson, BTJ (Häftepos: 13102034)