DAGENS LUGN OCH KRAFT RÖRELSE VARJE DAG TILL JUL - # 4: MASSERA PIGGELINPUNKTERNA

Förväntningarna från familj och släkt, julfest och glöggmingel samt slutspurt på jobbet är bara något av allt som vi försöker leva upp till innan julhelgerna.

Vi vill skänka en stund av lugn och kraft - en stillsam oas - genom att ur vår bok bjuda på en enkel och kraftfull rörelse du gör på morgonen, på kvällen, innan du somnar, på jobbet, i skolan ... din kreativitet bestämmer.

Dagens rörelse använder vi för: Väcka hjärnan och signalera att det kommer information utifrån. Skapa energi och öka vakenheten i skolan, på ett möte eller när du kör bil (Använder den ofta just vid bilkörning, behöver vi skriva att du ska stanna bilen innan du gör övningen?). Djursymbolen visar vilket tempo du kan välja för rörelsen.

Mer information, rörelser och möjlighet att köpa vår bok som julklapp - just nu två för 298 kr isf 400 - till någon du tror behöver lugn och kraft finns på http://www.torgnysteen.com/hj%C3%A4rnbok-35402792

Rörelse #5 imorgon.

Move.Live.Love.
//Torgny och Anna
#movelivelove
#ledarskapslots
#föreläsare
#18smartarörelser
#luströrelseledarskap

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln