Vill du samarbeta med mig för ökad organisatorisk, social och psykisk hälsa?

Torgny Steen - föreläsare, kurs- och projektledare. Torgny Steen - föreläsare, kurs- och projektledare.

Changemaker, föreläsare, kursledare och författare för systemisk organisatorisk, social och psykisk hälsa.

Jag söker samarbete - konsult eller anställning - med möjlighet att peppa, utbilda och lotsa människor och organisationer till fysisk aktivitet, hjärnspänst, livslust och ledarskap för friskare livs- och arbetslivsmiljöer.

Nuvarande anställning tar snart under våren/sommaren och jag letar sammanhang för att tillsammans med andra kunna bidra till systemisk organisatorisk, social och psykisk hälsa.

Jag har idag samarbeten med Sturebadet Health kring CHR-analyser, Smart Break för kontinuerliga rörelsepauser, Din Vårdcentral i Nyköping och Identity Compass (profil- och personlighetsanalyser).

För att lära känna mig lite mer, välkommen att kika igenom min hemsida med bland annat Torgnys Torsdagsrörelse, poddmedverkan, radiomedverkan, referenser från deltagare på föreläsningar och mitt och mina söners projekt BiggestWinner:Far&Son.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln