Stärk din hjärna, må bra, nå dina mål - rör dig smartare

18 smarta rörelser - stärk din hjärna, må bra och nå dina mål: Skola, Idrott, Jobb 18 smarta rörelser - stärk din hjärna, må bra och nå dina mål: Skola, Idrott, Jobb

Tänk om det fanns ett kraftfullt "piller" som kunde ...:

 • ... öka koncentrationen?
 • ... varva ned?
 • ... känna dig starkare?
 • ... öka arbetsglädjen?
 • ... stärka självledarskapet?
 • ... må bra samtidigt som du lever, jobbar och utvecklas smartare?


Det gör det, i alla fall nästan enligt modern hjärnforskning. Äntligen är nämligen forskarna överens; hjärnan är det organ som påverkas mest om/när vi fysiskt (in)aktiva.

Med tanke på dagens stillasittande livsstil är det kanske inte så konstigt att allt fler barn och vuxna drabbas av övervikt, fysisk och psykisk ohälsa?

Den här boken är resultatet av en rörelseresa som började efter att Torgny och Anna lyckats hjälpa ett av sina barn utvecklas från "potentiell skitunge ..." i skolan till att tre månader senare komma hem och säga "Pappa, jag tror jag har fotografiskt minne ...".

I bok 
”18 smarta rörelser – stärk din hjärna, må bra och nå dina mål” (2:a upplagan) delar Torgny Steen och Inger Knutsson över 40 års beprövad erfarenhet, djupa kunskaper, konkreta tips och direkt användbara verktyg för att inspirera, aktivera och lotsa människor i alla åldrar till att:

 • Öka arbetsglädjen och gemenskapen
 • Hantera stress, press och utbrändhet
 • Stärka självledarskapet
 • Jobba, leva och utvecklas energi- och resultatsmart
 • Öka psykiska välbefinnandet
 • Förbättra koncentration, inlärning och uthållighet
 • Underlätta att läsa, räkna och skriva – hemma, i skolan och på jobbet.

Klicka på något av alternativen nedan för att beställa din bok eller dina böcker direkt i brevlådan.

Sagt om ...:

"Boken var väldigt uppskattad och tog fort slut. Jag beställer därför ytterligare 20 ex av den. Ha en fortsatt bra sommar."
Håkan Askelöf, Nacka Energi AB

"Har nu gjort de 6 första övningarna med 2 kompisar, 5 och 6 år. Vi har skrattat och energin flödar. Tack Torgny Steen för att du delat med dej av det här verktyget."
Ewa Näslund, CHR Agent Sturebadet Health


"Hej Torgny!
Jag vill köpa 50 ex av boken ... Boken är tänkt att bli en sommarpresent till personalen."
Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


"Har en 16 årig kille/elev som jag har berättat för om boken och föreslagit att han skulle testa liggande 8:an eftersom han uttryckte frustration över att han inte kommer så bra ihåg ord och uttryck gällande SO:n. Först "spydde" han lite på mig, tyckte jag var lite töntig att komma med sådana förslag. "Jag är skeptisk …", var ett av hans svar.
Efter att ha testat liggande 8:an och läst lite ur min bok vill han nu gärna ha den med sig till Uppsala där han går i skolan för att lära mer och prova fler övningar ur boken.
Som du förstår behöver jag nu lite fler böcker för att kunna fortsätta bidra ” 
Carmen Eshagi, Bålsta


"... en rolig, intressant, inspirerande,energi givande, tankeväckande, matnyttig, ... föreläsning/ workshop. Det och boken blev ett bra startskott för vår skolas satsning på mer fysisk aktivitet i skolan varje dag, inte bara på raster och idrottslektioner utan under hela skoldagen. Tack!"
Lilleba Hansson, Idrottslärare, Stockholm

”För flera år sedan fick jag diagnosen Social fobi ... Ödets ironi, tillsammans med min hustru Agneta driver jag Trosa Stadshotell, vilket innebär mängder av sociala kontakter. Jobbet i sig har inte varit något problem, det är mer saker som biobesök, föreläsningar, styrelesmöten, flygresor, större middagar et.c.
Behandling har varit allt från fysiska undersökningar till KBT. Utan någon större ihållande framgång. I samband med ett spontant möte på jobbet träffade jag Torgny Steen. Torgny erbjöd mig några behandlingar som jag med öppet sinne tackade ja till utan att egentligen veta vad jag gav mig in på.
Efter att ha pratat en stund om mina tillkortakommanden började Torgny jobba med långsamma rörelser på olika sätt.
Det är svårt att konkret beskriva vad som hänt men jag märkte snart, till och med mycket snart, att de tidigare situationerna nu gick att genomleva utan större problem. Om det skulle "krisa" i någon situation har jag dessutom fått övingar som visat sig användbara. 
Att kunna gå på bio, genomföra flygningar, lättare komma ihåg texten i en bok eller ett föredrag känns underbart.
Njutbara ting som nu är just njutbara, fria från oro och motstånd.”
Anders Scharp, Trosa Stadhotell&Spa


"Väldigt bra bok med fantastiska rörelser! Min son knäckte läskoden när han börjat med dessa rörelser och fick en enorm vilja att vilja lära."
Linda Persson

"Tack för boken som visade sig väl motsvara förväntningarna. Hade nytta av den redan i morse då jag gjorde övningar tillsammans med barnbarn som diagnostiserats med ADHD. Avlämning i skolan betydligt mer avslappnad än tidigare.” 
Göran Tegö

Betala som du vill via Payson:

Betala säkert och flexibelt via Payson:
 • Kort
 • Direkt via bank
 • Faktura
Välkommen,
Torgny Steen,
Changemaker och författare

Har du en egen idé? Kontakta oss gärna här:  

Välj bokerbjudande här:

Torgnys Torsdags-rörelse - är enkla, roliga och ökar din rörelseförståelse samt utmanar din balans , styrka och rörlighet.
Ny rörelse varje vecka >>>