18 smarta rörelser alla borde göra mot stress för lugn och ro - spara 398 kronor när du köper 7 böcker

Ord. pris: 
1 386 kr
Rea:
988 kr
Inkl. 6% Moms
Du sparar: 
398 kr (29%)
Antal:
Finns i lager
Spara 398 kr - köp 7 böcker före 31 augusti:

Boken för dig som vill uppleva hur rörelser hjälper dig ...:
  • ... fördjupa relationer
  • ... förbättra prestationer
  • ... minska konflikter
  • ... minska stressen och skapa lugn och ro
  • ... öka uthållighet och fokus
  • ... öka kreativiteten, stärka minnet och lärandet
  • ... stärka immunsystemet

Boken vänder sig till människor i alla åldrar i skolor och företag som vill ha spänstigare hjärna, öka arbetsglädjen, stärka självledarskapet och öka sin kompetens om hur leva, jobba och utvecklas energi- och resultatsmart med hjälp genom ökad fysisk och mental rörelse.

Ge dig själv, familjen och medarbetarna en rejäl energi- och hjärnboost.

Sagt om ...:
"Jag måste erkänna att jag var lite skeptisk när jag började läsa denna. Inte kan väl några enkla rörelser några minuter om dagen göra skillnad på mitt mående? Men jo, tydligen kan det det. Jag har kört enligt konceptet 7-7-7. Sju minuter om dagen, sju dagar i veckan i sju veckor. Och jag märker att jag kan koncentrera mig bättre, känner mig lugnare och blir inte lika stressad. Det låter som en klyscha men det funkar faktiskt.
Boken är väldigt intressant och lätt att ta till sig. Författarna förklarar på ett enkelt och pedagogiskt sättt hur hjärnan fungerar, vilka delar som styr vad och hur man kan göra för att det ska bli ännu bättre, Jag tyckte det var väldigt intressant att läsa om våra olika system i hjärnan. Detta är helt klart en bok som man borde anamma inom förskola och skola.", @boktanten på Instagram


"Har nu gjort de 6 första övningarna med 2 kompisar, 5 och 6 år. Vi har skrattat och energin flödar. Tack Torgny Steen för att du delat med dej av det här verktyget."
Ewa Näslund, CHR Agent Sturebadet Health


"Hej igen Torgny!
Boken var väldigt uppskattad och tog fort slut. Jag beställer därför ytterligare 20 ex av den. Fakturaadress m.m. som förut, se mailet nedan. Ha en fortsatt bra sommar."
Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


"Hej Torgny!
Jag vill köpa 50 ex av boken ... är tänkt att bli en sommarpresent till personalen."
Vänliga hälsningar, Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


"Hej Torgny! Tack för boken som visade sig väl motsvara förväntningarna. Hade nytta av den redan i morse då jag gjorde övningar tillsammans med barnbarn som diagnostiserats med ADHD. Avlämning i skolan betydligt mer avslappnad än tidigare.” 
Vänliga hälsningar Göran Tegö


"Jag var tvungen att lämna kvar min bok på förra arbetsplatsen så nu behöver jag beställa två till min nya arbetsplats."
Christine Helander

"Väldigt bra bok med fantastiska rörelser! Min son knäckte läskoden när han börjat med dessa rörelser och fick en enorm vilja att vilja lära."
Linda Persson

"En lättläst och pedagogiskt disponerad bok med tydliga illustrationer. Jag blir inspirerad och nyfiken när jag läser boken och skulle gärna prova en del av detta i mitt arbete med barn i skolan." 
Lektör Marianne Ericson, BTJ (Häftepos: 13102034)