Bryt stillasittandet 2: Köp 15 böcker i sommarpresent - 2 385 Kr (Spara 585 Kr direkt)

Rea:
2 385 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:
Finns i lager
Årets Bästa Sommarpresent För Dig Som Vill Bryta Stillasittandet, Må Bra Och Leva Bra:

Allt oftare läser vi om hur stress och press hemma och på jobbet leder till psykisk ohälsa och i värsta fall långvariga sjukskrivningar.

Inte blir det bättre med nuvarande social distansering, ökad digitalisering och fysisk inaktivering som för många riskerar resultera i fysisk och mental passivisering hos barn, vuxna, hela familjer och organisationer.

Framsynta företag arbetar medvetet för att bryta stillsittande med fysisk aktivitet:
"Det du gjort för oss på NOX Consulting och vårt nätverk av frilansande konsulter har gjort oss både starkare och friskare och dessutom har vi roligare på jobbet! Vi är stolta och glada över vårt samarbete ...".

Boken "18 smarta rörelser - stärk din hjärna, må bra och nå dina mål ..." är mitt och Ingers bidrag speciellt till dig som vill bryta det skadliga stillasittadet, minska stressen, öka koncentrationen, stärka minnet, bli kreativare och friskare.


Boken inspirerar, aktiverar och lotsar dig att röra dig smartare för att ...:
  • ... öka koncentration och fokus
  • ... minska stressen och bli lugnare
  • ... bli smartare
  • ... öka kreativiteten
  • ... stärka minnet
  • ... öka larandet
  • ... lära sig mer lättare
  • ... få energi att jobba, leva och utvecklas samtidigt
  • ... inre styrka och frid för yttre styrka och fred

Boken vänder sig till dig som vill må bra, prestera, leva, jobba och utvecklas som du vill genom ökad fysisk och mental rörelse.

Ge dig själv en rejäl energi- och hjärnboost. Eftersom del av vinsten går till Hjärnfonden bidrar du samtidigt till forskning om hjärnan, det organ som påverkas mest av fysisk (in)aktivitet.

Sagt om ...:
"Har nu gjort de 6 första övningarna med 2 kompisar, 5 och 6 år. Vi har skrattat och energin flödar. Tack Torgny Steen för att du delat med dej av det här verktyget."
Ewa Näslund, CHR Agent Sturebadet Health


"... ett bra startskott för vår skolas satsning på mer fysisk aktivitet i skolan varje dag, inte bara på raster och idrottslektioner utan under hela skoldagen.Tack!"
Lilleba Hansson, Idrottslärare, Stockholm

”För flera år sedan fick jag diagnosen Social fobi ... ödets ironi, tillsammans med min hustru Agneta driver jag Trosa Stadshotell, vilket innebär mängder av sociala kontakter ... svårt att konkret beskriva vad som hänt men jag märkte snart, till och med mycket snart, att de tidigare situationerna nu gick att genomleva utan större problem ... gå på bio, genomföra flygningar, lättare komma ihåg texten i en bok eller ett föredrag känns underbart. Njutbara ting som nu är just njutbara, fria från oro och motstånd.”
Anders Scharp, Trosa


"Hej igen Torgny!
Boken var väldigt uppskattad och tog fort slut. Jag beställer därför ytterligare 20 ex av den. Fakturaadress m.m. som förut, se mailet nedan. Ha en fortsatt bra sommar."
Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


"Hej Torgny!
Jag vill köpa 50 ex av boken ... en sommarpresent till personalen."
Vänliga hälsningar, Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


"Hej Torgny! Tack för boken som visade sig väl motsvara förväntningarna. Hade nytta av den redan i morse då jag gjorde övningar tillsammans med barnbarn som diagnostiserats med ADHD. Avlämning i skolan betydligt mer avslappnad än tidigare.” 
Vänliga hälsningar Göran Tegö


"Jag var tvungen att lämna kvar min bok på förra arbetsplatsen så nu behöver jag beställa två till min nya arbetsplats."
Christine Helander

"Väldigt bra bok med fantastiska rörelser! Min son knäckte läskoden när han börjat med dessa rörelser och fick en enorm vilja att vilja lära."
Linda Persson

"En lättläst och pedagogiskt disponerad bok med tydliga illustrationer. Jag blir inspirerad och nyfiken när jag läser boken och skulle gärna prova en del av detta i mitt arbete med barn i skolan." 
Lektör Marianne Ericson, BTJ (Häftepos: 13102034)