Bryt stillasittandet 3: 2 böcker för 396 Kr (Fri frakt - spara 85 Kr)

Rea:
396 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:
Finns i lager
Med boken kan du inspirera, aktivera och lotsa dina kompisar att ...:
  • ... öka koncentrationen
  • ... bli lugnare
  • ... bli smartare
  • ... öka kreativiteten
  • ... stärka minnet
  • ... lära sig mer lättare
  • ... få kraft att jobba, leva och utvecklas samtidigt

Boken vänder sig till dig som oavsett ålder vill bryta det dagliga stillasittadet, minska stressen, öka koncetrationen, stärka minnet, bli kreativare och bli friskare med hjälp av fysisk aktivitet.

Ge dig själv, en kompis, en släkting eller kollega en rejäl energi- och hjärnboost. Eftersom del av vinsten går till Hjärnfonden bidrar du samtidigt till forskning om hjärnan, det organ som påverkas mest av fysisk (in)aktivitet.


Sagt om ...:
"... ett bra startskott för vår skolas satsning på mer fysisk aktivitet i skolan varje dag, inte bara på raster och idrottslektioner utan under hela skoldagen.Tack!"
Lilleba Hansson, Idrottslärare, Stockholm

"Hej igen Torgny!
Boken var väldigt uppskattad och tog fort slut. Jag beställer därför ytterligare 20 ex av den. Fakturaadress m.m. som förut, se mailet nedan. Ha en fortsatt bra sommar."
Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


"Har nu gjort de 6 första övningarna med 2 kompisar, 5 och 6 år. Vi har skrattat och energin flödar. Tack Torgny Steen för att du delat med dej av det här verktyget."
Ewa Näslund, CHR Agent Sturebadet Health


"Hej Torgny!
Jag vill köpa 50 ex av boken för 8 900 kr ex moms ... Boken är tänkt att bli en sommarpresent till personalen."
Vänliga hälsningar, Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


"Hej Torgny! Tack för boken som visade sig väl motsvara förväntningarna. Hade nytta av den redan i morse då jag gjorde övningar tillsammans med barnbarn som diagnostiserats med ADHD. Avlämning i skolan betydligt mer avslappnad än tidigare.” 
Vänliga hälsningar Göran Tegö


"Jag var tvungen att lämna kvar min bok på förra arbetsplatsen så nu behöver jag beställa två till min nya arbetsplats."
Christine Helander

"Väldigt bra bok med fantastiska rörelser! Min son knäckte läskoden när han börjat med dessa rörelser och fick en enorm vilja att vilja lära."
Linda Persson

"En lättläst och pedagogiskt disponerad bok med tydliga illustrationer. Jag blir inspirerad och nyfiken när jag läser boken och skulle gärna prova en del av detta i mitt arbete med barn i skolan." 
Lektör Marianne Ericson, BTJ (Häftepos: 13102034)