Köp 2 böcker (328 kr) - spara 70 kr, provapåkurs för 2 på köpet (värde 1 990 kr)

Rea:
328 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:
Finns i lager
ERBJUDANDE:
Köp två succéböcker (328 kr) - Spara 70 kr. Kostnadsfri provapåkurs i Medvetna Långsamma Rörelser (Värde 1 990 kr) ingår

Vi firar att det är 10 år sedan vi räddade Nicklas från utanförskap i skolan, Anna botade sin stressmage och jag min utbrändhet med just de här rörelserna genom att bjuda dig som köper böcker på en 1/2-dags-kurs i Medvetna Långsamma Rörelser. Ett bokpaket med två böcker = två kursplatser.

Om kursen - all information och anmälan kommer när du köpt böcker:
När: Aktuella kursdatum är 8/9 eller 22/9 och vi håller på mellan kl 1000 och 1400 i Trosa.
Vad: Vi inleder med bakgrund och vår rörelseresa, om hjärnan och fysisk aktivitet, demonstration av rörelserna och prova på. Vi avslutar med reflektion och frågor.
Var: Kurstillfällena är i Trosa, Södermanland ca 60 minuter med bil från Stockholm, Eskilstuna eller Norrköping. Buss- och tågförbindelser finns.

Nya kursdatum planeras löpande varefter boken köps.


Om Boken - vi vill handgripligen inspirera, aktivera och lotsa människor i alla åldrar att röra sig smartare för att ...:
  • ... öka koncentration och fokus
  • ... bli mindre stressade och lugnare
  • ... bli smartare
  • ... öka kreativiteten
  • ... stärka minnet
  • ... öka inlärningen
  • ... lära sig mer lättare
  • ... få att orka jobba, leva och utvecklas samtidigt
  • ... inre styrka och frid för yttre styrka och fred

Boken vänder sig helt enkelt till dig som oavsett ålder vill bryta det dagliga stillasittadet, minska stressen, öka koncetrationen, stärka minnet, bli kreativare och friskare med hjälp av fysisk aktivitet.

Sagt om boken ...:
"Hej igen Torgny!
Boken var väldigt uppskattad och tog fort slut. Jag beställer därför ytterligare 20 ex av den. Fakturaadress m.m. som förut, se mailet nedan. Ha en fortsatt bra sommar."
Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


"... ett bra startskott för vår skolas satsning på mer fysisk aktivitet i skolan varje dag, inte bara på raster och idrottslektioner utan under hela skoldagen.Tack!"
Lilleba Hansson, Idrottslärare, Stockholm


"Har nu gjort de 6 första övningarna med 2 kompisar, 5 och 6 år. Vi har skrattat och energin flödar. Tack Torgny Steen för att du delat med dej av det här verktyget."
Ewa Näslund, CHR Agent Sturebadet Health


"Hej Torgny!
Jag vill köpa 50 ex av boken för 8 900 kr ex moms ... Boken är tänkt att bli en sommarpresent till personalen."
Vänliga hälsningar, Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


"Hej Torgny! Tack för boken som visade sig väl motsvara förväntningarna. Hade nytta av den redan i morse då jag gjorde övningar tillsammans med barnbarn som diagnostiserats med ADHD. Avlämning i skolan betydligt mer avslappnad än tidigare.” 
Vänliga hälsningar Göran Tegö


”För flera år sedan fick jag diagnosen Social fobi ... Ödets ironi, tillsammans med min hustru Agneta driver jag Trosa Stadshotell, vilket innebär mängder av sociala kontakter. Jobbet i sig har inte varit något problem, det är mer saker som biobesök, föreläsningar, styrelesmöten, flygresor, större middagar et.c.
Behandling har varit allt från fysiska undersökningar till KBT. Utan någon större ihållande framgång. I samband med ett spontant möte på jobbet träffade jag Torgny Steen. Torgny erbjöd mig några behandlingar som jag med öppet sinne tackade ja till utan att egentligen veta vad jag gav mig in på.
Efter att ha pratat en stund om mina tillkortakommanden började Torgny jobba med långsamma rörelser på olika sätt.
Det är svårt att konkret beskriva vad som hänt men jag märkte snart, till och med mycket snart, att de tidigare situationerna nu gick att genomleva utan större problem. Om det skulle "krisa" i någon situation har jag dessutom fått övingar som visat sig användbara. 
Att kunna gå på bio, genomföra flygningar, lättare komma ihåg texten i en bok eller ett föredrag känns underbart.
Njutbara ting som nu är just njutbara, fria från oro och motstånd.”
Anders Scharp, Fd Hotelldirektör Trosa Stadhotell&Spa, nu Melandergruppen

"Jag var tvungen att lämna kvar min bok på förra arbetsplatsen så nu behöver jag beställa två till min nya arbetsplats."
Christine Helander

"Väldigt bra bok med fantastiska rörelser! Min son knäckte läskoden när han börjat med dessa rörelser och fick en enorm vilja att vilja lära."
Linda Persson

"En lättläst och pedagogiskt disponerad bok med tydliga illustrationer. Jag blir inspirerad och nyfiken när jag läser boken och skulle gärna prova en del av detta i mitt arbete med barn i skolan." 
Lektör Marianne Ericson, BTJ (Häftepos: 13102034)