Köp en bok för 199 kr - få en provapåkurs i rörelser (värde 995 kr)

Pris:
199 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:
Finns i lager
JUST NU:
Köp vår succévår bok - kostnadsfritt deltagande till provapåkurs i Medvetna Långsamma Rörelser (Värde 995 kr) ingår.

Vi firar att det är 10 år sedan vi räddade Nicklas från utanförskap i skolan, Anna botade sin stressmage och jag min utbrändhet med just de här rörelserna genom att bjuda dig som köper boken på en 1/2-dags-kurs i Medvetna Långsamma Rörelser. En köpt bok = En kursplats.

Om kursen - mer information och anmälan kommer när du köpt bok:
När:
Kursdatum är 8/9 och/eller 22/9. Vi håller på mellan kl 1000 och 1400.
Vad: Vi inleder med bakgrund och vår rörelseresa, om hjärnan och fysisk aktivitet, demonstration av rörelserna och prova på. Vi avslutar med reflektion och frågor.
Var: Kurstillfällena är i Trosa, Södermanland ca 60 minuter med bil från Stockholm, Eskilstuna eller Norrköping. Buss- och tågförbindelser finns.

Erbjudandet gäller till dess alla Jubiléumsböcker är köpta eller till kl 2200 den 18/8 2019.


Du har väl sett att du kan köpa två böcker för 298 kr - spara 100 kr och få två kursplatser (värde 1 990 kr) här >>> 

Boken ska handgripligen inspirera, aktivera och lotsa människor i alla åldrar att röra sig mer för att ...:
  • ... öka koncentration och fokus
  • ... minska stressen och bli lugnare
  • ... bli smartare
  • ... öka kreativiteten
  • ... stärka minnet
  • ... öka larandet
  • ... lära sig mer lättare
  • ... få energi att jobba, leva och utvecklas samtidigt
  • ... inre styrka och frid för yttre styrka och fred

Boken vänder sig till dig som vill må bra, prestera, leva, jobba och utvecklas som du vill genom ökad fysisk och mental rörelse.

Ge dig själv en rejäl energi- och hjärnboost.

Sagt om ...:
"Har nu gjort de 6 första övningarna med 2 kompisar, 5 och 6 år. Vi har skrattat och energin flödar. Tack Torgny Steen för att du delat med dej av det här verktyget."
Ewa Näslund, CHR Agent Sturebadet Health


"... ett bra startskott för vår skolas satsning på mer fysisk aktivitet i skolan varje dag, inte bara på raster och idrottslektioner utan under hela skoldagen.Tack!"
Lilleba Hansson, Idrottslärare, Stockholm

”För flera år sedan fick jag diagnosen Social fobi ... ödets ironi, tillsammans med min hustru Agneta driver jag Trosa Stadshotell, vilket innebär mängder av sociala kontakter ... svårt att konkret beskriva vad som hänt men jag märkte snart, till och med mycket snart, att de tidigare situationerna nu gick att genomleva utan större problem ... gå på bio, genomföra flygningar, lättare komma ihåg texten i en bok eller ett föredrag känns underbart. Njutbara ting som nu är just njutbara, fria från oro och motstånd.”
Anders Scharp, Trosa


"Hej igen Torgny!
Boken var väldigt uppskattad och tog fort slut. Jag beställer därför ytterligare 20 ex av den. Fakturaadress m.m. som förut, se mailet nedan. Ha en fortsatt bra sommar."
Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


"Hej Torgny!
Jag vill köpa 50 ex av boken ... en sommarpresent till personalen."
Vänliga hälsningar, Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


"Hej Torgny! Tack för boken som visade sig väl motsvara förväntningarna. Hade nytta av den redan i morse då jag gjorde övningar tillsammans med barnbarn som diagnostiserats med ADHD. Avlämning i skolan betydligt mer avslappnad än tidigare.” 
Vänliga hälsningar Göran Tegö


"Jag var tvungen att lämna kvar min bok på förra arbetsplatsen så nu behöver jag beställa två till min nya arbetsplats."
Christine Helander

"Väldigt bra bok med fantastiska rörelser! Min son knäckte läskoden när han börjat med dessa rörelser och fick en enorm vilja att vilja lära."
Linda Persson

"En lättläst och pedagogiskt disponerad bok med tydliga illustrationer. Jag blir inspirerad och nyfiken när jag läser boken och skulle gärna prova en del av detta i mitt arbete med barn i skolan." 
Lektör Marianne Ericson, BTJ (Häftepos: 13102034)