Pausrörelser i skolan - köp 10 böcker och spara 300 kr

Rea:
1 680 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:
Finns i lager
PAUSRÖRELSER ALLA KAN GÖRA I OCH UTANFÖR KLASSRUMMET - 10 BÖCKER 1 680 KR (ISF: 1 980 KR).

Med boken vill vi inspirera elever och lärare till fysisk aktivitet alla kan delta i utan tidskrävande lokal- och klädbyten för att ...:
  • ... öka koncentrationen
  • ... minska stressen
  • ... minska pressen
  • ... själv kunna skapa lugn och ro
  • ... öka kreativiteten
  • ... stärka minnet
  • ... öka inlärningen
  • ... stärka den fysiska och psykiska hälsan.

Boken vänder sig till dig som själv och tillsammans med andra vill skapa bästa möjliga förutsättningar för att må bra, öka frisknärvaron, lärandet och utvecklas.

Ge dig själv, familjen och medarbetarna i skolan en rejäl energi- och hjärnboost.

Sagt om ...:
"Har nu gjort de 6 första övningarna med 2 kompisar, 5 och 6 år. Vi har skrattat och energin flödar. Tack Torgny Steen för att du delat med dej av det här verktyget."
Ewa Näslund, CHR Agent Sturebadet Health


"... ett bra startskott för vår skolas satsning på mer fysisk aktivitet i skolan varje dag, inte bara på raster och idrottslektioner utan under hela skoldagen.Tack!"
Lilleba Hansson, Idrottslärare, Stockholm

"Hej igen Torgny!
Boken var väldigt uppskattad och tog fort slut. Jag beställer därför ytterligare 20 ex av den. Fakturaadress m.m. som förut, se mailet nedan. Ha en fortsatt bra sommar."
Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


"Hej Torgny!
Jag vill köpa 50 ex av boken ... Boken är tänkt att bli en sommarpresent till personalen."
Vänliga hälsningar, Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


"Hej Torgny! Tack för boken som visade sig väl motsvara förväntningarna. Hade nytta av den redan i morse då jag gjorde övningar tillsammans med barnbarn som diagnostiserats med ADHD. Avlämning i skolan betydligt mer avslappnad än tidigare.” 
Vänliga hälsningar Göran Tegö


"Jag var tvungen att lämna kvar min bok på förra arbetsplatsen så nu behöver jag beställa två till min nya arbetsplats."
Christine Helander

"Väldigt bra bok med fantastiska rörelser! Min son knäckte läskoden när han börjat med dessa rörelser och fick en enorm vilja att vilja lära."
Linda Persson

"En lättläst och pedagogiskt disponerad bok med tydliga illustrationer. Jag blir inspirerad och nyfiken när jag läser boken och skulle gärna prova en del av detta i mitt arbete med barn i skolan." 
Lektör Marianne Ericson, BTJ (Häftepos: 13102034)