18 smarta rörelser alla borde göra för mindre stress, lugn och ledarskap - hel låda till kollegor och kunder (Spara 4 306 kronor)

Ord. pris: 
14 256 kr
Rea:
9 950 kr
Inkl. 6% Moms
Du sparar: 
4 306 kr (30%)
Antal:
Finns i lager
Allt oftare läser vi om hur stress och press hemma och på jobbet leder till psykisk ohälsa och i värsta fall långvariga sjukskrivningar.

Inte blir det bättre med nuvarande social distansering, ökad digitalisering och fysisk inaktivering som för många riskerar resultera i fysisk och mental passivisering hos barn, vuxna, hela familjer och organisationer.

Framsynta företag arbetar medvetet för att bryta stillsittande med fysisk aktivitet:
"Det du gjort för oss på NOX Consulting och vårt nätverk av frilansande konsulter har gjort oss både starkare och friskare och dessutom har vi roligare på jobbet! Vi är stolta och glada över vårt samarbete ...".

Boken "18 smarta rörelser - stärk din hjärna, må bra och nå dina mål ..." är mitt och Ingers bidrag speciellt till dig som vill bryta det skadliga stillasittadet, minska stressen, öka koncentrationen, stärka minnet, bli kreativare och friskare.

Boken inspirerar, aktiverar och lotsar dig att röra dig smartare för att ...:
  • ... fördjupa relationer
  • ... förbättra prestationer
  • ... minska konflikter
  • ... minska stressen och skapa lugn och ro
  • ... öka uthållighet och fokus
  • ... öka kreativiteten, stärka minnet och lärandet
  • ... stärka immunsystemet

Boken vänder sig till dig som vill må bra, prestera, leva, jobba och utvecklas som du vill genom ökad fysisk och mental rörelse.

Ge bort en låda (72 böcker) med en rejäl rörelse-, energi- och hjärnboost. Eftersom del av vinsten går till Hjärnfonden bidrar du samtidigt till forskning om hjärnan, det organ som påverkas mest av fysisk (in)aktivitet.

Sagt om ...:
"~ BOKRECENSION ~
Jag måste erkänna att jag var lite skeptisk när jag började läsa denna. Inte kan väl några enkla rörelser några minuter om dagen göra skillnad på mitt mående? Men jo, tydligen kan det det. Jag har kört enligt konceptet 7-7-7. Sju minuter om dagen, sju dagar i veckan i sju veckor. Och jag märker att jag kan koncentrera mig bättre, känner mig lugnare och blir inte lika stressad. Det låter som en klyscha men det funkar faktiskt.

Boken är väldigt intressant och lätt att ta till sig. Författarna förklarar på ett enkelt och pedagogiskt sättt hur hjärnan fungerar, vilka delar som styr vad och hur man kan göra för att det ska bli ännu bättre, Jag tyckte det var väldigt intressant att läsa om våra olika system i hjärnan. Detta är helt klart en bok som man borde anamma inom förskola och skola.",
@boktanten på Instagram

"Hej igen Torgny!
Boken var väldigt uppskattad och tog fort slut. Jag beställer därför ytterligare 20 ex av den. Fakturaadress m.m. som förut, se mailet nedan. Ha en fortsatt bra sommar."
Håkan Askelöf, Nacka Energi AB

"Hej Torgny!
Jag vill köpa 50 ex av boken ... en sommarpresent till personalen."
Vänliga hälsningar, Håkan Askelöf, Nacka Energi AB


”För flera år sedan fick jag diagnosen Social fobi ... ödets ironi, tillsammans med min hustru Agneta driver jag Trosa Stadshotell, vilket innebär mängder av sociala kontakter ... svårt att konkret beskriva vad som hänt men jag märkte snart, till och med mycket snart, att de tidigare situationerna nu gick att genomleva utan större problem ... gå på bio, genomföra flygningar, lättare komma ihåg texten i en bok eller ett föredrag känns underbart. Njutbara ting som nu är just njutbara, fria från oro och motstånd.”
Anders Scharp, Trosa

"Har nu gjort de 6 första övningarna med 2 kompisar, 5 och 6 år. Vi har skrattat och energin flödar. Tack Torgny Steen för att du delat med dej av det här verktyget."
Ewa Näslund, CHR Agent Sturebadet Health

"... ett bra startskott för vår skolas satsning på mer fysisk aktivitet i skolan varje dag, inte bara på raster och idrottslektioner utan under hela skoldagen.Tack!"
Lilleba Hansson, Idrottslärare, Stockholm


"Hej Torgny! Tack för boken som visade sig väl motsvara förväntningarna. Hade nytta av den redan i morse då jag gjorde övningar tillsammans med barnbarn som diagnostiserats med ADHD. Avlämning i skolan betydligt mer avslappnad än tidigare.” 
Vänliga hälsningar Göran Tegö

"Jag var tvungen att lämna kvar min bok på förra arbetsplatsen så nu behöver jag beställa två till min nya arbetsplats."
Christine Helander

"Väldigt bra bok med fantastiska rörelser! Min son knäckte läskoden när han börjat med dessa rörelser och fick en enorm vilja att vilja lära."
Linda Persson

"En lättläst och pedagogiskt disponerad bok med tydliga illustrationer. Jag blir inspirerad och nyfiken när jag läser boken och skulle gärna prova en del av detta i mitt arbete med barn i skolan." 
Lektör Marianne Ericson, BTJ (Häftepos: 13102034)