Spiritual SwimRum den 7-8 augusti 2021

Pris:
4 900 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Spiritual SwimRun - Deltatagaravgift för ett team enligt hemsidan
Antal:
Slutsåld
ALLA BORDE FÅ UPPLEVA SPIRITUAL SWIMRUN - EN UPPLEVELSE FÖR ALLA SINNEN SOM INTE ÄR FÖR ALLA:

Spiritual SwimRun genomförs för första gången på Askö i arkipelagen strax utanför Trosa, Sörmland.

pÅ Askö har jorden brukats och marken betats sedan 1700-talet och gör så än idag. Askö är också bas för Askö Laboratoriet, ett av Östersjöns mest välrenommerade marina laboratorier tillhörande Stockholms Universitet.

Ångaloppet Sprint (10+1 km) blev inställt 2020. Sofia och Torgny, som under vintern och våren förberett sig inför Ångaloppet, skapade snabbt en egen swimrun-bana på Askö, Trosa skärgård. Tillsammans genomförde de en utmanande, rolig, lärorik och episkt vacker swimrun den 10 augusti 2020.

Båda kände starkt att de ville ge fler möjlighet till en liknande naturupplevelse och prestation utan tävlingshets. Idén om Spiritual SwimRun var född.
Under en helg ger vi dig nu möjlighet att tillsammans med likasinnade röra er i den sällsynta och välbevarade skärgårdsmiljön i det allra yttersta havsbandet.

En unik helhets- och totalupplevelse som stimulerar, utmanar och öppnar alla sinnen genom en episk kombination av swimrun, gemenskap, lokalt odlad och lagad mat, ”Rites of Passage”, natur- och uteliv vill vi skapa förutsättningar att återknyta och fördjupa relationen med dig själv, naturen och havet.

Helgen blir lättsam, utmanande och kul. Oavsett om du är en ärrade veteran, begår din swimrum premiär eller något däremellan lovar vi att det blir något utöver det vanliga. Inga vassa armbågar, ingen tävlingshets eller sura miner. Du och din team-kamrat i våra naturliga element.

Spritual Swimrun handlar för oss först och främst om att med alla våra sinnen uppleva och vara i harmoni med naturen. Askö har sedan vi flyttade till Trosa hösten 2014 utvecklats till en av familjens käraste favoritö.

Vi är fantastiskt glada över att tillsammans med Asköbonden Johan Wenngren över kunna bjuda in till att genomföra premiären av Spiritual SwimRun just här.
Torgny och Sofia Steen och


Välkommen!

Move.Live.Love,
Sofia Steen och Torgny Steen


Tillsammans med:
Team Spiritual SwinRun – Anna Steen, Richard Steen, Nicklas Steen och Emil Steen


0707-170 595
www.spiritualswimrun.se
Tjohoo@torgnysteen.com