Nya webinariedatum - information och anmälan:

Förr eller senare blir hälsa vår prioritet nummer ETT

Torgny Steen, föreläsare och rörelseaktivist Torgny Steen, föreläsare och rörelseaktivist

Hej,
vad kul att du är nyfiken på våra webinarier.

Vi genomför löpande webinarier kring ...:

  • Hjärnan - det organ som påverkas mest av fysisk (in)aktivtet
  • "Cocktaileffekten" och stress, press, utmattning och annan psykisk ohälsa
  • Du behöver inte träna - Fysisk aktivtet vs Motion vs Träning
  • Den mindre kända sidan av vårt stressystem - systemet för lugn, harmoni, tillit, kreativitet, sociala kontakter och mycket mer
  • Min entreprenörs- och rörelseresa - "David mot Goliath"
  • Varför jag lämnade miljonerna inom media för att sätta miljoner människor i rörelse för fysisk och mental hälsa
  • Konkreta tankefrön för reflektion, självledarskap varvat med rörelser som gör hälsa enkelt igen. 


Varje föreläsning skräddarsys för att lyfta det just ni har behov av.

Så här skriver tidigare digitala deltagare:
"
Hej Torgny, stort tack för din medverkan på vår konferens igår! Det blev riktigt bra och uppskattat.
Du är bra på att skapa en skön stämning.", Catharina Byström, Chefredaktör Kvalitetsmagasinet


"Bästa föreläsningen ever! Så intressant och så motiverande!", Tack Torgny

"Det du gjort för oss på NOX  Consulting och vårt nätverk av frilansande konsulter har gjort oss både starkare och friskare och dessutom har vi roligare på jobbet! Vi är stolta och glada över vårt samarbete ...", David Leander, NOX Consulting AB

"Jag var förra veckan på ett jättebra lunch-webinar med Torgny för att inspirera vår personal till mental och fysisk rörlighet genom enkla & snabba rörelser nu när vi alla tvingas jobba hemma. Jag har märkt själv att det gjorde en stor skillnad på mitt och mitt teams produktivitet ... fick även bra tips att leka/träna med min 4-åring – vilket tar bort lite av mitt dåliga samvete av allt hemarbete." Ric Lindberg


Vi vågar lova en webinarieupplevelse utöver det vanliga så fyll i och anmäl dig direkt nedan.

Till dess ...

Move.Live.Love,
//Torgny Steen och Nicklas Steen

Just nu har vi sommaruppehåll. För att inte missa nästa webinarium - Fyll i
formuläret nedan så får du inbjudan:

Vad? Varför? Vem? Var? När? Hur?

Vad:
 Torgnys personliga entrepenörs- och rörelseresa varvat med aktuell forskning, konkreta tips och rörelser för fysisk aktivering i tider av social distansering, digitalisering och passivisering.

Varför: Förståelse och inspiration för att behålla/stärka gemenskapen, fokuset, immunförsvaret, sömnen, lärandet, kreativiteten och förstås självledarskapet för ökad fysisk och mental styrka och hälsa.

Vi bidrar till allas rätt till rörelseglädje och rörelseförståelse genom hela livet. Tack vare dig och andra deltagare bidrar vi tillsammans till Hjärnfondens stöd till forskning kring bland annat ALS och psykisk ohälsa som drabbar allt yngre. Hjärnan är ju det organ som enligt forskningen påverkas mest av fysisk (in)aktivitet varför Hjärnfondens arbete känns särskilt angeläget (www.hjarnfonden.se).

Vem: För dig som - oavsett om du arbetar på jobbet eller hemma - känner att social distansering och digitalisering riskerar leda till fysisk passivisering, stress, utmattning och kanske frustration över din och familjens situation.

Var: Via videokonferensplattformen 
Zoom, alltså över hela världen så länge du har dator/mobil och internet :-)

När: Se anmälningsformulär.


Hur: Investering 250 kr P.P. (inkl moms). Bindande anmälan genom fylla i namn, adress, datum och antal personer i sidans anmälningsformulär.  Bekräftelse och information kommer via mejl. Mejla eller ring oss på 0707-170 595 om det är något du undrar över.

När/Om du betalar till vårt företags Swish nummer 123 322 12 23, kom ihåg att skriva namn, antal personer och belopp. Om du eller någon av de du anmält väljer att inte delta kan du alltid överlåta platsen till någon annan.

Föreläsare: Torgny Steen, företags- och förändringsledaren som under 25 år satte medie- och mötesvärlden i rörelse. När han räddat ett av sina fyra barn från utanförskap i skolan - med rörelser som Mindful Movements – lämnade han miljonerna inom media för drömmen om att bidra till mental och fysisk rörlighet och processer för fysisk, psykisk och organisatorisk styrka och hälsa.
Som föreläsare, förändringsledare och författare sår Torgny frön till livsfilosofier, tillväxt- och utvecklingsprocesser för friskare medarbetare, attraktivare arbetsgivare, ökad produktivitet och lönsamhet.
Torgny har tillsammans med familjen grundat och drivit livsstilsprocesser som CreativeChildren:Camp, BiggestWinner: och BiggestWinner:Far&Son. Tillsammans med specialläraren Inger Knutsson har han skrivit boken "18 smarta rörelser ..." om hjärnan och rörelser. 
Hösten 2019 deltog Torgny i uppstarten av hälsoanalysen "Breathe" i Epicenter Accelerator och Google for Startups program "From startup to scaleup".

I nära samarbete för god fysisk och mental hälsa:

loading...